Online marketing

A jó céges weblap önmagában már nem elég ahhoz, hogy láthatóak legyünk az ügyfelek számára. az online felületek szerencsére rengeteglehetőséget kínálnak arra, hogy kommunikáljunk a leendő vevőinkkel vagy új klienseket szerezzünk a vállalkozásunk számára.

Az online marketing nagy előnye, hogy megfelelő kezekben, kellő szorgalommal és hozzáértéssel viszonylag kis befektetéssel lehet jó eredményeket elérni.

Miértérdemes a CodeChainre bízni az online marketinget?

  • Több éves tapasztalattal írunk szöveget és készítünk grafikákat. Rajta tartjuk a kezünket az online trendek ütőerén, így könnyen találunk új, egyedi megoldásokat.
  • Átláthatóan és követhetően dolgozunk. Nem trükközünk, nem vásárolunk lájkokat és sosem hibáztatjuk az algoritmust, ha valami nem sikerül: egyszerűen a lehető legjobb eredményre törekszünk.
  • Költséghatékony megoldásokat keresünk. Nagy költségkerettel könnyű nagyot alkotni. Mi inkább az egyensúlyt keressük, és sok kreativitással, kutatással és elszántsággal dolgozunk, ahelyett, hogy a végtelenségig emeljük a költségvetés.
Szövegírásban szerzett tapasztalatunknak és webes rutinunknak hála magabiztosan ismerjük a közösségi média kommunikáció technikai követelményeit is. Ha lehetőségünk van weboldalt is készíteni, igyekszünk azt úgy tervezni, hogy később könnyen hasznosítható legyen a közösségi kommunikációban is. Tartalommarketinges és közösségmenedzsmenten alapuló megoldásaink egyedivé teszik a cég jelenlétét. Mi nem csupán Facebook-közösséget, vagy lájkolókkal teli oldalt, hanem erős, kohézióban működő brandet építünk.
 

Szolgáltatásaink

Social media menedzsment

LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram… Úgy gondoljuk, ezeken a felületeken nem elég csak néhány megfelelően célzott hirdetést beállítani. Arra törekszünk, hogy ha minket választasz, komplex jelenlétet alakítsunk ki a számodra a közösségi médiában. Velünk a profilod nem csak egy hirdetőtábla lesz, hanem olyan felület is, ahonnan értékes ügyfelek érkeznek a vállalkozásod számára.

Közösség
menedzsment

Közösségmenedzsment A céges profil ma már nem elég ahhoz, hogy elkötelezett látogatókat nyerjünk. Az ügyfelekkel és rajongókkal folyamatosan beszélgetni kell. A segítségünkkel jelen lehetsz a legfontosabb fórumokban és csoportokban. Nem csak reklámozunk, de rendszeres jelentéseink segítségével hasznos információkkal is szolgálunk neked a közönséged viselkedéséről, vágyairól. Ez kell a sikerhez!

Tartalommarketing,
blogok

Legyen az online marketinged hozzáadott érték a szolgáltatásod mellé! Taníts, szórakoztass, legyék a területet szakértője, olyan szereplő a piacon, akihez vevők és szakemberek is szívesen fordulnak tanácsért! Kérd a segítségünket a blogolásban, cikkírásban, tartalomelhelyezésben, és mi mindent megteszünk, hogy a címlapokra juttassuk a híreidet.

Tudástár

Lapozd fel a Tudástárat