Szövegírás és keresőoptimalizálás

Gördülékeny, áttekinthető, informatív és még szórakoztató is.  Szerintünk ilyen az ideális webszöveg. Folyamatosan tanulunk és képezzük magunkat, hogy ne csak helyes és tényszerű, de érdekes tartalommal is tudjunk szolgálni az ügyfeleinknek. A szövegírás kiszervezésével mindenki jól jár: mi úgy dolgozhatunk a céges honlapon, hogy minden ízében ismerjük a cég termékeit és szolgáltatásait. A vállalkozás viszont pénzt és időt takarít meg, hiszen a blogolás, bemutatkozószöveg-írás, gépelés senkinek sem rabolja az idejét a kollégák közül. 

Több éves rutinunknak hála a szövegírás nálunk gyors és gördülékeny folyamat, amit általában mind a két fél élvezni szokott. Tudjuk, mit kérdezzünk és milyen információkat osszunk meg egy oldalon, és örülünk neki, ha a partnereink minket választanak, hogy objektíven, de pozitívan számolhassunk be sikereikről. Még a legalapvetőbb szövegírás során is arra törekszünk, hogy a szövegek egy nagyobb tartalmi stratégiába illeszkedjenek. Ezzel garantáljuk, hogy szép, érdekes, egyedi – nem utolsó sorban szórakoztató honlapot, reklámot, cikket alkossunk.

Szolgáltatásaink

Webszövegírás

A weboldal ma már az egyik legfontosabb fórum, ahol egy cég bemutatkozhat – de magunkat dicsérni, vagy éppen objektíven és mindenki számára érthetően megmutatni, mivel foglalkozunk, sokszor nem egyszerű. Egy jó szövegíró segíthet, hogy pontosan azt az üzenetet adjuk át a látogatóknak, amit szeretnék. Válassz minket, és mi megkönnyítjük a munkádat. Keresőoptimalizált, az internetes kommunikáció követelményeinek megfelelő szöveget kapsz tőlünk, olyat, amit Te és a látogatóid is örömmel olvasnak majd.

Technikai szövegek

Termékinformációk, folyamatleírások, tájékoztató szövegek és dokumentáció: ezek elkészítése érthetővé tétele rengeteg időt és energiát tud felemészteni, a feltöltésről, formázásról már nem is beszélge Bízd ránk, segítünk! Mivel már több száz hasonló tartalom került ki a kezünk alól, jól ismejük a követelményeket, megvannak a módszereink arra, hogy gyors, mégis gondosan elkészített, egyedi szövegezést tudjunk nyújtani. Az aÉrthető, pontos, használható szöveget szeretnél? Kérd ajánlatunkat!

SEO Szövegek

Minden szövegünket úgy készítjük el, hogy a megfeleljen az internetes keresés követleményeinek. Néha azonban a jó tartalom nem elég: technikai felkészültségre és elemzésre is szükség van, hogy az oldal előkelő helyet foglaljon el a Google találati listáján. Legyen szó akár új, akár meglévő honlapról, bízd ránk a SEO-t! Gondos elemzés alapján, veled egyeztetve készítjük el a tervet, hogy neked csak az eredmények gyümölcsét kelljen élvezned - a technikai megvalósítást, szerkesztést, grafikát is ránk bízhatod.

Cikkírás,céges blog

A tartalommarketing ma már fontos eszköz vállalkozások kezében. Blogolni, tájékoztatni, tanítani a leendő ügyfeleket minden cégnek feladata lett az utóbbi időben. Több éves újságírói gyakorlattal és sok kapcsolattal a hátunk mögött akár a rendeszeres cikkírás terhét is megbízhatóan le tudjuk venni a válladról! Legyen szó akár szakmai tartalomról, akár csak szórakoztató írásokról angol és magyar nyelven is állunk rendelkezésedre! Inbound megoldásokban, kampányok kivitelezésében is szívesen segítünk!

Tudástár

Lapozd fel a Tudástárat!